Јавете ни се +86-532-83289878
Испратете ни е-пошта info@ecopallet.cn

Палети Европа Neuves практичност?

2022-12-30

Palettes Europe Neuves е фиока од европски стандард. Дрвената послужавник се користи во европските земји (Европа вклучува Источна Европа, Западна Европа, Нордиска и Централна Европа итн.). Во споредба со американскиот дрвен послужавник, стандардите за големина: 1200mm × 800mm × 144mm) се најчесто користени модели, а главните земји се европскиот континент, Германија, Франција итн.

Палети Europe Neuves, исто така, може да се поделат на дрво, иверица, пластика итн. според материјалот. Најчесто користен дрвен послужавник и послужавник за иверица.

Дрвената послужавник е направена од цврсто дрво, што е генерално борово дрво. Извозот треба да се фумигира, да се стави печат со логото на IPPC и да се издаваат сертификати за дезинсекција.

Палетата од иверица е материјал од синтетичка плоча. Третирано е со висока температура и висок притисок. Не бара карантин за дезинсекција. Извозот е удобен и брз. Тоа е најчесто користената извозна лента.


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy