Јавете ни се +86-532-83289878
Испратете ни е-пошта info@ecopallet.cn

Кои се карактеристиките на машината за преса за обликување на палети Presswood?

2022-12-09

Карактеристики на машината за преса за обликување на палети Presswood:

1. Еднократно обликување со притискање на мувла, перформанси со висока цена
2. Мала тежина
3. Висока густина
4. Отпорен на влага
5,50 купчиња со висина од околу 2,1 метри, заштедувајќи простор
6. Убави и дарежливи, подобрете го корпоративниот имиџ

Формираниот послужавник е изработен од дрвен чипс, слама, отпадни хемиски влакна и сл., а се пресува и формира со лиена хидраулична преса. Постојат структури со четири столбови и рамка за клиентите да изберат од структурата на обликуваната хидраулична преса за палети. Има независен хидрауличен систем, добра стабилност, висока производна ефикасност, мала потрошувачка на енергија и може да се користи за загревање на пареа или масло за пренос на топлина. Тој е флексибилен и променлив. Удобно е да се смени калапот и може да се произведуваат палети со различни спецификации. Лесно се монтира, нема потреба од позиционирање на основата и може да се произведува рамномерно.

Хидрауличната преса за обликување на палети има разумна структура на дизајн, висока точност на позиционирање, прецизно и избалансирано стегање на мувлата, брзо полнење на течност и притисок и може да се стави целосно под притисок на место во рок од 35 секунди. Операцијата е удобна и едноставна, само ставете ги дрвените чипови во калапот, притиснете го копчето за работа и пресата може автоматски да го заврши целиот процес на притискање, притисок, ограничување на притисокот, задржување на притисокот, тајминг, депресурирање, декалапирање и се крева на своето место, а времето на задржување и стврднување на притисокот при обликување на послужавник е околу 400 секунди.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy