Јавете ни се +86-532-83289878
Испратете ни е-пошта info@ecopallet.cn

Што е опрема за палети на Пресвуд?

2023-03-23

Опремата за палети Presswood се однесува на уред со хоризонтална платформа што се користи како единица на стоки и производи што се користат за инсталација, редење, ракување и транспорт како единица товар. Како еден вид контејнерски уред сличен на контејнер, послужавникот сега е широко користен во производство, транспорт, складирање и циркулација и други полиња. Се смета дека е една од двете клучни иновации во логистичката индустрија на 20 век.
Мерки на претпазливост што ги користи Presswood Pallet Equipment

Presswood Pallet Equipment треба да внимава на дополнителното оптоварување на дрвената палета кога се користат кооперативните полици и е забрането да се користи. Особено кога се користат интегрирани тридимензионални полици, распонот на дрвената палета е висок. Доколку е потребно, неопходно е да се искористи ситуацијата. Додадете челични цевки на дното на дрвената палета за да го додадете оптоварувањето на полицата на дрвената палета.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy