Јавете ни се +86-532-83289878
Испратете ни е-пошта info@ecopallet.cn

Qingdao Senyu Environmental Protection Technology Co., Ltd. Зборувајќи за видовите вртливи палети

2022-03-11

Qingdao Senyu Environmental Protection Technology Co., Ltd.ќе ви каже за видовите на ротирачки палети. НашиотДвојно лице Presswood палетае препознаен од нашите клиенти по одличниот квалитет и строгиот производствен процес!
Стапката на искористеност на површината на лежиштето на дрвената палета генерално не треба да биде помала од 80%, а квалитетот на оптоварувањето на палетата за обрт. Масата на оптоварување на секоја прометна палета треба да биде помала или еднаква на 2 тони. Според видот на стоката со цел да се обезбеди дека во транзит. Квалитетот на стоката што се носи на палетата и висината на центарот на гравитација на стоката што се носи според големината на дрвената палета не треба да надминува две третини од ширината на палетата.

Револвирачката палета без дезинсекција е новата миленичка на пазарот. Има високи перформанси за носење и може ефикасно да ги избегне недостатоците на традиционалните палети од цврсто дрво, како што се дрвени јазли, изедени од молци, разлика во боја и висока влажност. Може да се прилагоди според барањата за големина на клиентите. Остатоците слични на дрво се формираат со стерилизација на висока температура и висок притисок, така што обработената фиока за обрт не треба повторно да се фумигира или термичка обработка. Постапките за карантин може директно да се извезуваат, што може ефективно да го скрати извозниот циклус.

Револвинг палетите на American Standard се направени од трупци, кои се сушат и обликуваат за да се намали влагата и внатрешниот стрес, а потоа се сечат, планираат, се кршат краевите, се обработуваат, се брусат и други процеси на завршна обработка за да се формираат профили. Ноктите (во некои случаи се користи структурата на навртката) ќе ги врзат профилните плочи во полуготови фиоки, а потоа ќе извршат завршна обработка, третман против лизгање и третман со восок за запечатување. Бидејќи логистичките активности се одвиваат низ процесот на производство, дистрибуција, циркулација, потрошувачка, па дури и отстранување, и тоа е континуиран оперативен процес.



We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy